Syrové radosti

hermelin

Napriek tomu, že na blogu sa častejšie objavujú sladkosti, ja osobne mám radšej slané veci. Koláče rada pečiem, zdobím a fotím. Pagáčiky, syry a pečivo radšej konzumujem. Neznamená to, že sladké nejem, ale väčšinou teší skôr mojich blízkych ako mňa.

Dnes by som s vami teda rada zdieľala moju radosť zo slaných vecí. Syr od Krále Sýrů som skombinovala s mojimi obľúbenými chuťami, ktoré sa pravidelne objavujú v sladkých aj slaných receptoch na blogu – a teda oriešky, tentokrát pekanové, rozmarín a trošku kontrastu dodá sladké hrozno. A samozrejme pohár červeného vína a čerstvá chrumkavá bageta, v mojom prípade celozrnná. A ak hermelín neobľubujete, kvôli jeho výraznej chuti, možno vyskúšajte Nebeský, ktorý má jemnejšiu chuť.

Napriek tomu, že tu dnes recept nie je, možno vás aspoň inšpirujem tým, čo nabudúce podávať na narodeninovej oslave alebo posedení s priateľmi.
A ja som si aspoň trošku natrénovala fotenie.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Scroll to top